Η ιστορία μας…

Λίγα λόγια για μας…

Είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές της βιώσιμης μόδας. Θέλουμε να σου προσφέρουμε τα καλύτερα δυνατά υλικά, σε αυτή την φιλοσοφία, και δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε για καινοτομίες και πρωτοποριακές προτάσεις.

Οι πετσέτες είναι φτιαγμένες εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, από νήμα  πιστοποιημένου οργανικού βαμβακιού (GOTS).

Τα χρώματα των νημάτων είναι μη τοξικά και φιλικά  προς το περιβάλλον.

Υφαίνονται με ειδικό τρόπο, που τις κάνει ελαφριές, απορροφητικές, να στεγνώνουν γρήγορα και δεν κολλά  η άμμος πάνω τους.

Το σχέδιο τους είναι απλό, κομψό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό!!!

Είναι εμπνευσμένες από το ελληνικό καλοκαίρι !!!

 

Κοινωνική προσφορά.

Πωλούνται μαζί με ένα πουγκί από καραβόπανο, από ελληνικό βαμβάκι βιώσιμης καλλιέργειας, με οικολογική και χειροποίητη στάμπα, το οποίο ράβεται από το SOFFA.

Το SOFFA είναι ένα ελληνικό κοινωνικό εργοστάσιο μόδας, που εκπαιδεύει και προσλαμβάνει ανέργους, καθώς και θύματα human trafficking. Έτσι τους βοηθά να ενταχθούν ξανά στην κοινωνία, και να κατακτήσουν μια τέχνη που θα τους βγάζει τα προς το ζειν αξιοπρεπώς.

Με την αγορά σου, ενδυναμώνεις  όλες αυτές τις επιχειρήσεις, προστατεύεις το περιβάλλον, και τον εαυτό σου πάνω απ’ όλα.

Και δεν σταματάμε εδώ.

 1 ευρώ από κάθε πετσέτα, πηγαίνει στον φιλανθρωπικό σκοπό που ΕΣΥ επιλέγεις. Στο τέλος της  χρονιάς, θα δημοσιοποιηθεί ευχαριστήρια λίστα, με όλους εσάς που μας στηρίξατε, καθώς και ποιους επιλέξατε να βοηθήσετε!!! Σας ευχαριστούμε πολύ γιαυτό!!!

Προστασία περιβάλλοντος και βιωσιμότητα.

Τελευταίο, και εξίσου σημαντικό.

Ευχόμαστε να απολαύσεις τις πετσέτες σου για πολλά πολλά χρόνια!!!

Όταν αποφασίσεις, για τον οποιονδήποτε λόγο, να την αποχωριστείς, μπορείς να μας την επιστρέψεις, γράφοντας δυο λόγια για την ιστορία και τα ταξίδια της, και να επωφεληθείς έκπτωσης 10% από τα προϊόντα της νέας σεζόν. Έτσι αποφεύγουμε την απόρριψή τους στην χωματερή, κάτι που είναι απίστευτα ρυπογόνο, και αφήνουμε την Γη μας να αναπνεύσει

Εμείς από κει και πέρα, θα τις διαχειριστούμε με υπευθυνότητα, σεβόμενοι πάντοτε τον πλανήτη μας, και τους υπέροχους κατοίκους του!!!

Να έχεις ένα καταπληκτικό καλοκαίρι, με πολλά μικροβούτια ! ! !

Υ.Γ. Μην ξεχάσεις να μας στείλεις φωτογραφίες από τα πανέμορφα μέρη που μας ταξίδεψες!!!

X